sobota , 5 októbra 2024

Orbánové figúrky sú aj v strane HLAS-SD, zosilňujú snahy o obnovu veľkého Maďarska

Na fotke s maďarskými političkami sa objavila poslankyňa za HLAS-SD, maďarského pôvodu a promaďarsky orientovaná. Loretta Pinke.

4 Maďarky išli diskutovať na Slovensku a mali tú drzosť označiť obec Jur nad Hronom len Maďarsky: Garamszentgyörgy. Čo keby toto urobia Slováci? diskusia v Maďarsku, po slovensky a označia na pútačoch maďarské mesto po slovensky?

A čo vidíme na tomto pútači?

Budúcnosť Európy ženskými očami, okrúhly stôl. V Jure nad Hronom (SK, okres Levice)

na jednom plagate je zlava :

– v okuliaroch poslankyňa madarského parlamentu,

– kandidátka na poslankyňu Fidesz Zakarpatsko,

– kandidátka na poslankyňu Slovenska z Hlasu Loretta

– kadidát na poslanca slovensko-maďarská ALiancia.

Okrúhly stôl (diskusia) ??  Hlas vyzerá byt ako fakt intenzívny trojský kôň. Liberáli okolo Druckera a tej Penťáckej Dolinkovej, teraz toto. A Jamkatý dookola rozpráva o slovenských záujmoch.

Nemáme nič proti juhoslovenským (aj) maďarsky hovoriacim občanom, ani proti Maďarsku – len toto je uhorská diskusia. Spolupráca 2 štátov v poriadku, ale Zakarpatsko si predstavuje Orbban ako nové územie(?) HU.

https://life.karpat.in.ua (Zakarpatsky Fidesz)

Tak to vyzerá, že v pozadí UA vojny sa pečie niečo úplne iné a podpora vojny beží. Práve Maďarsko a Poľsko sú najväčši spojenci USA a Izraela v Európe. Už dlhodobo sa ozývajú snahy o podmanenie si častí Ukrajiny, Rumunska, Slovenska. 

Z jej vzdelania vidieť, že nejde o obyčajné dievčatko, ale niekto jej musel zaplatiť desiatky tisíc EUR na štúdium. Bohatí rodičia, alebo bohatí známi., ktorí si ju vybrali na svoje ciele.  Pracovala v 4. najväčšej americkej firme Pwc, ktorá je/bola zapojená do množstva korupčných kauz a kriminálnych škandálov, hlavne čo sa týka podvodov s vyhýbaním sa daní. Spoločnosť pomáha kriminálnikom obchádzať platenie daní a iných zákonných povinností.
https://en.wikipedia.org/wiki/PwC
Je ambasádorkou EDYN Slovakia, čo je európska demokratická sieť mládeže presadzujúca globalizmus a globalistické agendy (prenasledovanie ľudi a cenzúra, povinné očkovanie na COVID-19, LGBT agenda, Green deal…).  EDYN vytvárala najväčšia americká mimovládka financujúca americké záujmy mimo USA – USAID.


Riaditeľom tejto organizácie je Maďar žijúci na Slovensku Michal Kovacs. Ten pôsobil v strane Za ľudí. Má mnoho väzieb na Globsec, Kisku a globalistov. Pôsobil v Euroatlantickom centre, má mnoho väzieb na mimovládny sektor. V 2008 založil proamerickú neziskovku s poradcom Andreja Kisku – Martinom Bútorom. V 2012 založil mimovládku LEAF, ktorá školila viaceré osoby na čele protestov na Slovensku.
https://sk.wikipedia.org/wiki/Michal_Kov%C3%A1cs

Loretta kandiduje do Europarlamentu zo 4.miesta a marketéri jej poradili brnkať na najcitlivejšiu tému pre Slovákov, platy. Ako hovorí tie sú najnižšie v rámci EÚ, ale práve pre takých príživnikov ako je ona. Slováci musia financovať rôzne takéto organizácie, ktoré nijako nepomáhajú občanom, len parazitujú na ich financiách.
viac tu:
https://www.instagram.com/edyn_slovakia/
https://www.instagram.com/lorettapinke/

Judita Laššáková ako Orbánov trojský kôň:
https://www.inenoviny.sk/judita-lassakova-zidovsky-povod-madarske-obcianstvo-a-priprava-na-spojenie-s-madarskom/

   Send article as PDF   

Check Also

Peter Pellegrini súhrn klamstiev, podvodov, manipulácií – všetko sem

Nezabúdajme, že šparátko zvolili hlavne média. Tie od úvodu ako to býva pri manipulácii hneď …