piatok , 18 októbra 2024

Qanon je slobodomurárská fake news na popletenie ľudí hľadajúcich pravdu

Q je 17 písmeno abecedy. Samotné Q ale aj číslo 17 patria medzi najvýznamnejšie znaky slobdomurárstva. Slobodomururáska lóža Anglicka – The Grand Lodge bola založená v roku 1717.

17 stupeň zasvätenia v slobodomurárstve je rytier východu a západu a jeho učenia sú o tom, ako muž cestuje a hľadá pravdu.

The 17th degree in Freemasonry is the Knight of the East and West and its teachings are about a man wandering and searching for the truth. Rád Quetzalcoatl sa tiež označuje skratkou Q. Tento rád je len na pozvanie a len najvyšši slobodomurári 33 stupňa zasvätenia sa môžu pripojiť. Templárski rytier sa označujú ako biele klobúky, pre labutie peria, ktoré zdobia ich klobúky.

Rád Q – je spojený so skupinou Shriners, ktorí predstavujú staroveký arabský rad. CIA vytvoril prezident Harry Truman, ktorý bol tiež Shriner slobodomurár.
https://en.wikipedia.org/wiki/Shriners

Práve lóže sú centra koncentrácie a vyučby ľudí, ktorí neskôr dostávajú miesta v politike. V lóžiach sa účia poslusnosti, výber je dedičný a ich informácie sú verejnosti skryté. Sú to miesta korupcie, klientelizmu…
https://digitalvgw.omeka.net/collections/show/14
Úlohou Qanonu a jeho správ je manipulácia a úplne popletenie jednotlivcov. Toto hnutie šíri nezmyselné správy a Trumpovi a iných, ako idú zachrániť svet. To je samozrejme úplne klamstvo. Vedia, že potrebujú ovládať oba tábory a toto je taktika ako mať všetkých pod kontrolou. Na Slovensku takto manipulujú verejnosť hlavnespravy.sk, zemavek.sk, infovojna a podobné projekty.

Cieľom je informačné zahltenie a výsledkom je, že už vôbec neviete, čo je pravda a neviete ju hľadať, lebo veríte tej druhej strane klamstiev a tie si neoverujete.

   Send article as PDF   

Check Also

Píšu o Ficovi, že je člen slobodomurárskej lóže. Nebolo by to prekvapenie, väčšina politikov je…

Či sa nám to páči, alebo nie, tak treba pochopiť, že celý svet na Zemi …