štvrtok , 19 septembra 2024

JUDr. Weis Ficovi: Daň ste mali znížiť a tak podporiť slovenské firmy a nakupovanie tu. Zvýšením dane ľudia budú kupovať v zahraničí a zničia slovenské firmy.

Chlapi, zhasínam. Táto banda dnes skonsolidovala tak akurát infláciu. Smerom nahor. Tak na 5 percent. Znížila všetkým reálne mzdy, motivuje zamestnancov prejsť na jednoosobové sro. Rozbehla stagfláciu.

Namiesto toho, aby nevyplatila 13. dôchodok za 800 mil., pošle tých istých dôchodcov minúť túto neadresnú sociálnu dávku do Poľska.

A minister? Tragéd. Urazil inteligenciu.

„Musíme povedať, že knihy ako také, robili sme si analýzu, sú doménou bohatších vrstiev obyvateľstva, takže budú za základnú sadzbu”.

Zahraničné eshopy sa už tešia na slovenského zákazníka. Stredne veľkí podnikatelia možno prežijú tento rok, aby o rok dostali počítanie na zemi.

Vraj o rok bude ďalší balíček. Ja vravím, že o rok už riešenie poruke nebude.

Mali ste jedinečnú možnosť urobiť toto:

Dph reverse charge, daň z príjmu dole, program na podporu rodiny (motivácia mať deti) a drastické zníženie výdavkov na strane verejnej správy. Platy aj obstarávania na MO.

Vyjadrenie Vladimíra Bizoňa k článku:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2122710001437665&set=p.2122710001437665&type=3

Samozrejme, že Heredoš s Weisom sú “nové” tváre v politike, ktoré vytvárajú riadenú opozíciu. Žid Žida podrži a spolu zahrajú pekné divadlo.
https://www.inenoviny.sk/kto-to-je-pravnik-peter-weis-jeho-minulost-vazby/
https://www.inenoviny.sk/kto-to-je-miroslav-heredos/

   Send article as PDF   

Check Also

Ukrajine darujeme elektrinu a inú pomoc, neostáva nám. Ficova vláda výrazne znižuje daňový bonus na deti

DAŇOVÝ BONUS NA DETI – ZMENA OD 1.1.2025 Sumy platné do konca roka 2024 a …