nedeľa , 29 septembra 2024

Pellegrini sa ide do New Yorku pokloniť prezidentovi svetového židovského kongresu – Lauderovi

Iní ako Fico, Danko si búchali hlavu o múr v Izraeli, Pellegrini ide poslušnosť prejaviť do New Yorku. Možno sa bojí, že by ho tam v Izraeli zasiahla nejaká raketo od Palestíncov alebo z Libanonu. Veď ten Izrael je tak “mierumilovný štát”, že ho milujú všetci naokolo. Ako v našom okoli Maďarsko, ale to je tiež len poslušná ruka Izraela, kde sa narodil zakladateľ Izraela – Theodor Herzl. Vytvor Herzla – Izrael je tragédia od jeho teroristických začiatkoch a terorizmus používa dodnes (výbuch pagerov). Tragicky skončili aj všetky deti Herzla. Najstaršia dcéra sa stála závislou na drogách už v 20. rokoch, neskôr zahynula na predávkovanie. Jeho syn Hans ako 40 ročný spáchal samovraždu. Najmladšia – Trude trpela psychickými problémami.
https://www.tabletmag.com/sections/history/articles/theodor-herzl-cursed-children

Citácia:
Bilaterálne rokovania by mal absolvovať s generálnym tajomníkom OSN Antóniom Guterresom i ďalšími hlavami štátov, rovnako tak s prezidentom Svetového židovského kongresu Ronaldom Lauderom.

Fotka zdeformovaného Laudera do istej miery je obrazom duše tohto človeka.

Aj Lauderovi predkovia sú imigranti z Maďarska. Maďarsko, čo sa týka židovstva zohráva v minulosti pre Židov dôležitú úlohu. Aj preto, čo robilo Maďarsko pod vplyvom Židov Slovákom počas Štúrovcov, boli také antisemitské nálady a vyjadrenia. Lauderovci si vymysleli, že majú aristokratický pôvod, to bolo neskôr vyvrátene ako lož.
https://en.wikipedia.org/wiki/Est%C3%A9e_Lauder_(businesswoman)

zdroj:
https://hnonline.sk/slovensko/96170241-prezident-pellegrini-odcestuje-v-nedelu-do-usa-vystupi-aj-na-pode-osn-temou-bude-mier

 

   Send article as PDF   

Check Also

Južná Afrika bojuje proti genocíde páchanej Izraelom voči ženám, deťom a iným nevinným obetiam. Musí skončiť beztrestnosť Izraela.

V prípade genocídy Juhoafrickej republiky proti Izraelu na Medzinárodnom súdnom dvore (ICJ) je cieľom prelomiť …