nedeľa , 29 septembra 2024

Matovič ako bojovník za podporu Ukrajiny šíri alebo vymýšľa si klebety?

SNS pod vedením Žida Andreja Danka pred voľbami dohodilo viacerých ľudí ako Huliak, Kotlár, aby získali alternatívne hlasy – Republiky, ĽSNS a tým zabránili ich vstupu do parlamentu. Práve počas tohto volebného obdobia to bolo veľmi dôležité, kedže sa prijímajú ešte rýchlejšie procesy agendy 2030 a predvolebne sľuby sa neplnia, ale naopak robí sa presný opak.

Fico si postavil kampaň na tom, že na Ukrajinu nepošle žiadnu pomoc, opak je pravdou. To samozrejme každý uvažujúci vie, že politika je len divadlo pre plebs a politici sú len šaškovia, ktorí plnia plány prijaté v lóžiach. Naoko sú nepriatelia, ale v pozadí spolupracujú, aj Matovič s Fico. Aj preto Matovičové trestné činy boli premlčané za Fica:
https://hnonline.sk/slovensko/2184303-fico-oznacil-matovica-za-kriminalnika-sedel-by-7-az-12-rokov-ak-by-jeho-konanie-nebolo-premlcane

A rovnako podvody, predražené nákupy, porušovanie ľudských práv Matovičovou vládou nie je vyšetrované opätovne za Fica. Matovič by nebol bez Fica a Fico bez Matoviča. A ľudia sú tak hlúpi, že si myslia, že SMER-SD je národna strana (áno národa Židov s centrálou v Piešťanoch). Nie náhodou prvý biznis Fica bol s izraelským občanom.
https://www.inenoviny.sk/fico-a-jeho-ksefty-s-osobami-napojenymi-na-izrael-a-hladanymi-aj-interpoolom/

SMER-SD vytvarali Židia ako Beňová, Flašík, Kaliňák, Kažimír.
Na vznik SMER-SD prispeli aj rodičia Beňovej ŠTBáci:
https://www.inenoviny.sk/monika-benova-liberalka-ktora-je-potomkom-agentov-stb-a-komunistov/

Preto je Beňová roky ako číslo 1 na kandidátke SMER-SD, aj napriek tomu, že háji protislovenské a proizraelské záujmy.
https://www.inenoviny.sk/benova-propagovala-experimentalne-ockovanie-a-chvalila-sa-ze-je-3x-ockovana/

A nasadené bábky ako Bombič jej robia kampaň, vrátane iných Židov. Bombič je tiež Žid.
https://www.inenoviny.sk/po-bombicovi-aj-hlavnespravy-sk-robia-kampan-slnieckarke-benovej/

Aj guvernér NBS, smerák Peter Kažimír je z Piešťan, má množstvo firiem a podnikal s pofidernými osobami.
https://www.orsr.sk/hladaj_osoba.asp?PR=Ka%9Eim%EDr&MENO=Peter&SID=0&T=f0&STR=2

Matovič sa prihovoril z Ukrajiny. Na tričku má napísané: Zobuďte sa. Pomôžte Ukrajine chrániť životy. Plaťte omnoho viac, na ochranu Ukrajiny, občanov EÚ. Teraz.
Igorko, ty komediant. Prečo ty a tvoja žena nejaký ten miliónik nedáte na Ukrajinu? Čo si bol pozrieť milovníka drog Martina Poliačika? Ktorý tam pôsobí? Že teba a Poliačika nedajú do zákopu so zbraňou v ruke, ale premávate sa tam ako baleríny a prskate z tých vašich daromných úst vaše hlúposti.

https://www.hlavnespravy.sk/matovic-komentuje-koalicnu-krizu-vytiahol-informacie-z-kuloarov-sns-v-koalicii-vymenia/3653768

A pre tých menej chápajúcich. Je to dohodnuté divadlo, všetci sú spolu. Danko, Matovič, Fico, KDH. Všetci sa kryjú, strany sú plné zlodejov a stačilo by, že by len niekto začal niekoho vyšetrovať a sedia. Najväčšich zločincov nájdete práve v politických stranách. A tie sú prehnité na jednotlivých mestách a obciach. Rozmyšľali ste, ako by ten slobodomurár Kotlár obhájil, že nič nevyšetril? No povie, že nemohol, lebo ho zrušili a v ďalšich voľbách majú ďalšiu bábku, do ktorej ľudia vložia nádeje. Tak funguje manipulácia voličov a politické hry.

   Send article as PDF   

Check Also

JUDr. Weis Ficovi: Daň ste mali znížiť a tak podporiť slovenské firmy a nakupovanie tu. Zvýšením dane ľudia budú kupovať v zahraničí a zničia slovenské firmy.

Chlapi, zhasínam. Táto banda dnes skonsolidovala tak akurát infláciu. Smerom nahor. Tak na 5 percent. …