nedeľa , 6 októbra 2024

Žid Kaliňák vo veľkom zbrojí a posiela zbrane na Ukrajinu a Slovákom aj preto všetko dražie. Potrebujú peniaze na armádu a armádne kšefty.

💶 MILIARDA EUR NA KONSOLIDÁCIU LEŽÍ NA STOLE MINISTRA OBRANY

Vo verejnom záujme uverejňujeme blog, kde dokladujeme, že výdavky ministerstva obrany SR na zbrojenie od roku 2019 neúmerne rastú a v čase konsolidácie je nemožné, aby vláda SR v žiadala od občanov 1.1 miliardy eur vo zvýšenej 23% DPH zatiaľ čo na rok 2024 postavila rozpočet obrany na 2.58 miliardy eur, čo je o pol miliardy eur viac ako v roku 2023 a o takmer miliardu eur viac oproti roku 2021.

Ako je možné, že vláda SR, ktorá vyhrala na jeseň 2023 voľby s heslami obhajovania občanov si v čase konsolidovania a údajnom rozvrate verejných financií a pri vysokom štátnom dlhu dovoľuje ďalej plniť ciele a požiadavky NATO vo výdavkoch 2% HDP na zbrojenie a dáva o pol miliardy eur viac ako minulý rok?

Namiesto toho, aby vláda SR v tomto čase obmedzila výdavky ministerstva obrany a stopla alianciu, tak robí pravý opak – ide peniaze od občanov vyťahovať formou zvýšených spotrebných daní; zatiaľ čo nemá záujem stopnúť, alebo aspoň obmedziť svoje vládne výdavky na zbrojenie!

Pán Kaliňák, na stole máte stámilióny eur, ktoré môžete použiť ako vláda na konsolidáciu.

Navyše záväzok platiť 2% HDP na obranu nie je nijaký únijný ani aliančný záväzok – je to odporúčanie NATO, ktoré rad štátov nedodržiava!

Nemôžete vyhadzovať miliardy na zbrojenie a my tu budeme ako občania platiť konsolidačný balíček! Potom týmto balíčkom platíme defakto Vaše zbrojenie a ciele NATO!

Uvedené formou Otvoreného listu donesieme na Úrad vlády SR a do Prezidentského paláca mieru!

Článok s dátami a množstvom informácií na zdieľanie – tu, nech sa páči.
https://volnazona.com/konsolidaciou-platime-miliardy-na-zbrojnu-horucku-vlady-a-nato/

Kaliňak má židovský pôvod a pochádza z Ukrajiny, kde má stále predkov. Pred voľbami oklamali ľudi, aby sa podvodom dostali k moci a mohli parazitovať na financiách a zbíjať občanov. Pomohli im v tom blbci ako Daniel Bombič, Rostas, Infovojna, Aeronet a iná uplatná a riadená alternatíva.
https://www.inenoviny.sk/prepiera-kalinak-peniaze-obcanov-cez-schrankovu-firmu-zo-saudskej-arabie/

A v médiach prebieha divadlo o Šimečkovi a jeho žene, ako odškodne im smeráci priklepnú dotácie a kšefty, ale cez iné osoby. A v pozadí prebieha masívny presun vojenskej techniky na Ukrajinu. Cez Slovensko. Orbán zakázal prevoz vojenskej techniky cez Maďarsko a Fico je podvodník, to sme videli pri podvodnom atentáte. Ten, že klamal ľudí pred voľbami, nemá chrbtovú kosť. Podliak, ktorého v detstve šikanovali a takto sa odpláca občanom. Hlavne, že má peniaze na hlupučke mladé dievčatka.
https://t.me/casusbellilive/181160
Hlavná cesta, obec Bakta (RS) smer východ.
Miestny obyvateľ: „Toto vidím od rána z okna…“.

   Send article as PDF   

Check Also

Slovensko má výbor pre práva LGBTI pod vedením SMER-SD

Upozornil na to Peťo Puškár: https://www.facebook.com/peto.peto.330467/posts/pfbid02MyNd5Z8eaGz36HgeA4cWP8pxfDzvpsX9AszPCLkajAYYw1D3modEi9EvMLPsVExFl Členovia výboru: Koľko nás stojí tento výbor? Informácie zisťuje …