nedeľa , 6 októbra 2024

V Rusku zvažujú opäť proticovidové opatrenia a nosenie mask

Zmanipulované davy nevidiace poza oponu bude popierať tieto fakty. Z Ruska si urobili spasiteľa. Nechápu, že svet je spojený cez rôzné slobodomurárske lože, kde si všetci panovnici podávajú ruky a vykonávajú rôzne orgie, ktoré ich spájajú. Aj taký Kim čong Un s inými “demokratickými” lídrami sveta. Veď Kim Čong študoval vo Švajčiarsku, kolíske slobodomurárstva.

Citácia z článku:
Výskyt Covidu v Rusku naďalej rastie – podľa Rospotrebnadzor sa v tridsiatom piatom týždni roka zvýšil o ďalších 20 %. Zvýšil sa aj počet hospitalizácií , teda pacientov, ktorí už netrpia miernymi formami Covidu. V minulosti tieto okolnosti viedli k zavedeniu anti-Covid opatrení – univerzálne nosenie masiek, sebaizolácia, prechod na diaľkové vzdelávanie a dištančné vzdelávanie.

Imunológ Nikolaj Kryuchkov pripúšťa, že zavedenie obmedzení môže byť nevyhnutné, ale neskôr.

“Musíte sa pozrieť na rast na jeseň av zime, určite to pôjde, otázka je, aký bude veľký,” verí Nikolaj Krjuchkov. „To je presne to, čo určuje potrebu zavedenia nejakého druhu centralizovaných opatrení. Najprv by som sa zamyslel nad diaľkovým vzdelávaním a prácou, ktoré možno bude potrebné zaviesť na krátke obdobie.

https://msk1-ru.translate.goog/text/health/2024/09/08/74062244/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=wapp

   Send article as PDF   

Check Also

V Rusku podľa PCR testov nárast COVID-19 prípadov. Ruský minister zdravotníctva hovorí, že majú dostatok liekov na liečbu COVID-19.

V Rusku aktívne testujú na prítomnosť COVID-19. Informácie priniesol minister zdravotníctva Ruska – Mikhail Murashko, …