streda , 16 októbra 2024

Môžme veriť Andrejovi Hlinkovi, sluhovi farizejskej cirkvi a Vatikánu, jezuitovi?

Mnohí národovci si idealizujú mnohých ľudí ako je aj Andrej Hlinka. Poznáme ho skutočne?

Aj preto 19. júna 1933 spísal závet, ktorý zahŕňal jeho poslednú vôľu.

„Patril som cirkvi a národu. (…) Videl som opustený či zanedbaný ľud, a preto som sa mu venoval,“ píše sa v závete, ktorý okrem Hlinku podpísali dvaja svedkovia – vtedajší černovský farár Andrej Scheffer a ružomberský kaplán Jozef Tylka.

Svoje obrazy, sochy a cenné veci zanechal ružomberskému múzeu, knihy fare, šaty a bielizeň prikázal speňažiť a peniaze rozdať chudobným, hmotné veci odkázal svojim príbuzným, finančnú hotovosť venoval jezuitom.

V posledných chvíľach pri smrteľnej posteli stál ružomberský starosta Anton Mederly, černovský farár Scheffer, poslanec Národného zhromaždenia Karol Sidor, ako aj ružomberskí jezuiti, ktorí sa pri umierajúcom modlili.

Ján Vojataššák
Omšu slúžil kňaz Ján Vojtašák, ktorého neskôr prenasledovali komunisti a Beneš. Beneš tak, že požiadal Stalina a ten žiadal Vatikán, aby pozbavili Vojtašáka funkcie. To Vatikán odmietol. V textoch sa spomína aj negatívny postoj Vojatašáka k židovskému etniku. V 19 a 20 storoči bolo židovské etnikum medzi slovenským dejateľmi krajne nepopulárne. Taká bola aj väčšinová literatúra do roku 1945 protižidovská. Potom sa Židia ako poprední členovi komunistickej strany, bolševikov a marxistov dostali do vedenia štátu a tak aj konali. Komunisti Vojtaššáka bez nejakých dôkazov vo vysokom veku vyše 4 mesiacov väznili a až na nátlak Vatikánu prepustili.

Mučenie, ktoré musel Vojtaššák absolvovať, plne zodpovedalo praxi komunistickej tajnej polície NKVD v Sovietskom zväze, ako ho podrobne opísal A. Solženicyn v knihe Súostrovie GULag. Vojtaššáka bili, budili v noci, aby sa nemohol vyspať, mučili ho hladom, vyhrážali sa mu smrťou. Bol umiestnený v cele s rozmerom 2×2 metre, v ktorej musel stále chodiť na príkaz vyšetrovateľov dokola od 6. hodiny rána až do 10. hodiny večer. Keď spadol od vyčerpania, tak ho obliali studenou vodou a musel kráčať ďalej. Pripomeňme, že vtedy mal Vojataššák 74 rokov!

Aj počas výkonu trestu bol fyzicky napadaný dozorcami. Chodievali k nemu do cely, dávali mu do rúk metlu ako biskupskú berlu a pritom ho bili obuškami. Je ťažké predstaviť si, čo to museli byť za ľudia, ktorí boli schopní týrať starca nad hrobom.

Tu si treba položiť otázky. Koho záujmy hlásali jezuiti a hlásajú? Zdá sa, že slovenské to nie sú. Sú extrémne poslušnými lokami Vatikánu, toho Vatikánu, ktorý je prehnitý mámonom, podvodmi, ukrytými knihami a pokladom minulých civilizácií. Ide o sluhov cikrvi, ktorí pre Vatikán urobia všetko, vojenská disciplinovanosť nemajúca obdobu na svete. Boli vzdelaní a profesionáli v manipulacii a ovládani más.

Možno nikoho neprekvapí, že aj Marián Kotleba má blízko k jezuitom:
https://www.inenoviny.sk/kamil-jakub-kotleba-je-jezuit-siril-nenavist-voci-romom/
https://www.inenoviny.sk/6019-2/
https://www.inenoviny.sk/na-internete-pribuda-prispevkov-poukazujucich-na-lsns-a-jezuitov-kotlebovci-mlcia-a-nedistancuju-sa/

Aj Silvester Krčméry bol Jezuita:
https://www.inenoviny.sk/jezuita-krcmery-priznal-ze-je-len-stvrtinovy-slovak/

zdroj: https://www.inenoviny.sk/mnohe-vysoke-osoby-sucasnej-vlady-studovali-spolu-na-skole-ktoru-zakladali-jezuiti/

Jezuiti sú trpezliví, cez vzdelanie ovládajú vysoké pozície a spoločnosť a potom v krajinách presadzujú svoje záujmy a nemajú najmenši problém používať taktiky šírenia nenávisti, konfliktov a krvavé vojny k dosiahnutiu svojich podlých záujmov. Ďaleko od učenia Ježiša Krista, ktorým sa tak oháňajú ako celá falošná cirkev mámonu.

zdroj:
https://christianitas.sk/biskup-jan-vojtassak-1877-1965-slovensky-mucenik-komunizmu/
https://rkmagazin.sk/tak-zomieral-andrej-hlinka/
https://plus.rozhlas.cz/mytus-ze-jezuite-k-nam-prisli-az-po-bile-hore-slouzil-k-nasilnemu-presvedcovani-9099887

Viac o Jezuitoch:
https://www.inenoviny.sk/jezuiti-na-slovensku-a-vo-svete/

Tajné dejiny Jezuitov:
https://www.musculus.cz/tdj/TDJ-2_komplet.pdf

Ak máte doplnenia, iné informácie, kontaktujte nás: inenoviny.sk@yandex.com

   Send article as PDF